Διήμερη εκδρομή στην Κύθνο

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
Το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουνίου, σας προσκαλούμε να πάμε μαζί στην όμορφη Κύθνο. Αναχώρηση νωρίς το πρωί από ΛΑΥΡΙΟ. Γνωριμία με το λιμάνι της Κύθνου, τον Μέριχα. Θα επισκεφτούμε τη ΔΡΥΟΠΙΔΑ με τα παραδοσιακά σπίτια, τις παλιές εκκλησίες και τα γραφικά σοκάκια. Θα δούμε την όμορφη ΧΩΡΑ. Θα πάμε στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΑΛΑ, όπου θα προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα. Θα επισκεφτούμε τον Αγ. Δημήτριο όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο . Θα επισκεφτουμε τα ΛΟΥΤΡΑ ή Θερμιά Κύθνου, ένας παραθαλάσσιος οικισμός γνωστός από την αρχαιότητα για τις ιαματικές πηγές που αναβλύζουν θειούχα, αλατούχα και σιδηρούχα νερά. Προαιρετική εκδρομή στην υπέροχη παραλία της Κολώνας
Τιμη: 85€ κατ’ άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνεται το πούλμαν, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, η διαμονή στο Ξενοδοχείο με πρωινό και δείπνο. Προκαταβολη: 50€ μέχρι 2 Μαΐου. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του ΔΣ ΑΜΕΣΑ:
Καράχου Ελένη: 2109651869/6977287716
Μαναίου Ελένη: 2109940595/6947152254