ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ                                                                     Γλυφάδα  20  Ιανουαρίου   2015

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ                                                                          Αρ. Πρωτ.171

Επιδαύρου 2 & Μυστρά 1

Γλυφάδα ΤΚ  165 61

Πληρ: κ.Παναγοπούλου-

Αγγελοπούλου Ελένη

Τηλ:210-9620012

e-mail: info@sseg.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΤΑΚΤΙΚΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Προς τα μέλη του Συνδέσμου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Γλυφάδας, σύμφωνα με τα άρθρα 9 & 10 του Καταστατικού , σας καλεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας, οδός Κεφαλληνίας &Φολεγάνδρου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

1.Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης & Εφορευτικής Επιτροπής

2 .Απολογισμός Πεπραγμένων του Δ.Σ από 1-1-2014 μέχρι 31-12-2014

3. Απολογισμός Οικονομικής Διαχείρισης από 1-1-2014 μέχρι 31-12-2014

4.Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

5.Προϋπολογισμός έτους 2015.

6.Συζήτηση επί των Πεπραγμένων του Δ.Σ

7.Απαλλαγή του Δ.Σ από κάθε ευθύνη.

8. Προγραμματισμός-Δράσεις-Προτάσεις  έτους 2015 για την αναβάθμιση του Συνδέσμου.

9. Διάφορες ανακοινώσεις.

10. Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων.

11.Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη του Συνδέσμου που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το ΔΣ ή την Εξελεγκτική Επιτροπή , να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση στο ΔΣ του Συνδέσμου  την Τετάρτη 11, Παρασκευή 13 και τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 στο γραφείο του Συνδέσμου και ώρα 6-8μμ. Επισημαίνεται ότι συμμετέχουν στην ψηφοφορία τα μέλη που είναι τακτοποιημένα οικονομικά για το έτος 2015 .Παρακαλούμε για την ευρεία συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου στη Γενική Συνέλευση και για την υποβολή υποψηφιοτήτων.

Σε περίπτωση μη απαρτίας κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς να σταλεί άλλη πρόσκληση την επόμενη Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου  2015 την ίδια ώρα και στον ίδιο  χώρο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης .

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος                                                                                       Ο Γενικός Γραμματέας

Παναγοπούλου-Αγγελοπούλου Ελένη                                                                       Mπούτρης Βασίλειος

Privacy Settings saved!