ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Πληρ: Τηλ:210-9625070

e-mail:info@sseg.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΤΑΚΤΙΚΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Προς τα μέλη του Συνδέσμου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Γλυφάδας, με απόφαση του υπ’ αριθ.26   Πρακτ. και σύμφωνα με τα άρθρα 9 & 10 του Καταστατικού , σας καλεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6 :00  στην αίθουσα εκδηλώσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας, οδός Κεφαλληνίας & Φολεγάνδρου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

1.Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης & Εφορευτικής Επιτροπής

2.Απολογισμός Πεπραγμένων του Δ.Σ από 1-1-2016 μέχρι 31-12-2016

3. Απολογισμός Οικονομικής Διαχείρισης από 1-1-2016 μέχρι 31-12-2016

4.Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

5.Προϋπολογισμός έτους 2017.

6.Συζήτηση επί των Πεπραγμένων του Δ.Σ

7.Απαλλαγή του Δ.Σ από κάθε ευθύνη.                                                                                                                     8. Προγραμματισμός-Δράσεις-Προτάσεις  έτους 2017 για την αναβάθμιση του Συνδέσμου.

9. Διάφορες ανακοινώσεις.

10. Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων.                                                                                                                    11.Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη του Συνδέσμου που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το ΔΣ ή την Εξελεγκτική Επιτροπή , να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση στο ΔΣ του Συνδέσμου την Τετάρτη 8,  Παρασκευή 10  και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017  στο γραφείο του Συνδέσμου και ώρα  6-8  μ.μ. Επισημαίνεται ότι συμμετέχουν στην ψηφοφορία τα μέλη που είναι τακτοποιημένα οικονομικά για το έτος 2017. Παρακαλούμε για την ευρεία συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου στη Γενική Συνέλευση και για την υποβολή υποψηφιοτήτων.

Σε περίπτωση μη απαρτίας κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς να σταλεί άλλη πρόσκληση την επόμενη Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου  2017 την ίδια ώρα και στον ίδιο  χώρο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης .

Καλό θα είναι να παρευρεθείτε στις 15 Φεβρουαρίου, για να  υπάρχει  απαρτία.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                                                                    Η Γενική Γραμματέας

Μπούτρης Βασίλειος                                                                                          Καράχου Ελένη

Privacy Settings saved!